Thursday, January 3, 2013

Koolitööd

Neid on palju-palju ja igasugusest vallast, aga joonistamist ja tikkimist on hetkel vist kõige rohkem. Kompatöid on sülega, siis veel värviringid ja see kurjakuulus perspektiiv ning igasugu triibud-viirud-täpid ja veel üks töö, mille mõttest ma hetkel hästi aru ei saa, nii et tuleb Marile kirjutada (tema on meie joonistamise ja kompa õpetaja).
Ja tikkimine... lossipreili tunne on juba ammu, aga mul on ka tunne, et neil pidi olema palju valgust või krdi hea nägemine, sest nii pisikese aida peale pole mina varem teinud ja no lihtsalt võtab silmad läbi... seljast rääkimata.
Aga see, et peab palju joonistama, on tegelikult isegi vinge, sest mul on tunne, et mul hakkab vaikselt joonistamise-hirm ära kaduma. Stu käest sain kunstiraamatuid ka.

Homme saab vast pahkluu soojendajad Tiia jalas üles pildistada ja siis saab selle pildi Photopointi saata ja kaardi ära vormistada. Kudumise-mapp hakkab vaikselt vormi võtma, sest täna suutsin kenasti ka muuseumi-kinda ära lõpetada. Vahepeal natuke referaati ja savitööd ning siis jälle tikkimise ja kudumise kallale. Ning jaa, joonistamine, urjuhh!! Kompa on päris OK, aga mul on tunne, et herr Perspektiiv on minu jaoks liiga matemaatiline. Aga noh, suured kunstiõpetajad ka lohutavad, et see ongi keeruline ja võtab aastaid... nii et teeme nii hästi kui välja kukub. Õnneks on see ka õpetajate keskmine suhtumine.





2 comments:

Martaberta Kompulsiivkuduja said...

Oeh, tundub niii huvitav teil seal koolis...

Di said...

Ongi! Oleks seda kooliaega ainult rohkem, seda kohapealset. Hullult heameelega oleks päevases õppes, aga seda gümnaasiumi baasil ei olegi, sest riik ei eralda rahasid ja sedakorda saime kohti juurde üheksandike arvelt, keda täis ei tulnud. Aga me kadestame ikkagi kogu kursaga neid neidusid, kes saavad kogu aeg koha peal olla - kui targaks veel nemad võivad saada, ja pealegi, meil on sigalahedad õpetajad.