Friday, February 17, 2012

Kummalised, rohelised


Väike katsetus indigotünni päraga (mis ilmselgelt oli end juba liialt ammendanud), kurkumile peale värvitud. Naljakad lõngad said, justkui efektikad - mitte laigulised, vaid läbikumavad, kummalised. Aga - nad on rohelised. Hing õhkab ja laulab kesk talve rohelise peale :)

Müüki pakuks soodushinnaga 60 - kummaline hind kummalistele lõngadele. Kui keski äkki tahab. Poodi müüki ei saada, minu käest võib pärida :)

6 comments:

Anonymous said...

mulle pane seda rohelist 4 kera heledamat ja tumedamat.
Astra.

Di said...

Panen :)
Tore sinust kuulda, kullake. Räägi, kuidas teie tervised elavad? Tervemalt, ma loodan? Pisipiiga ka, ikka?
Aa, ja ma võtan siis uue kasti, sest eelmine suur-suur kast on pilgeni lõnga täis ;)

Anonymous said...

Sobib, võta uus kast :)
Laura paraneb kuid see köha ei taha ära minna.
Tegin ise talle köharohtu ehk see aitab.
Mesi, küüslauk ja aaloe.
Plika võtab teist kenasti ja vaatame kuidas toimib.
Ehk on sama tõhusad, kui viinasokid mis meid aitasid.
Sulle aga kalli ja ehk ikka ostavad su lõnga ka seal.

Di said...

Mee, sibula ja aaloe seguga arstiti väiksena ka mind. Mõikas. :) Vähemasti ta võtab seda, ja kõik on hea ja looduslik kraam, nii et vitamiine ja antikehasid kah täis.

Ikke ostavad, saab see hapukurgihooaeg ka otsa, siis vast hakkab paremini minema. Hoidke kolmapäeval päkka, mu lõngad lähevad Tallinna Eesti Disainiturule Viru keskusesse, tuttav käsitööline võtab kaasa, eks näis, kuidas läheb seal :)

Aga põhirõõmustav on see, et need, kes juba on ostnud, tulevad enamjaolt ikka ja jälle tagasi ja tahavad veel :)

Anonymous said...

Heihei! Liina siin.
Tahtsin sulle su lõngade kohta tagasisidet anda - kõlasin nüüd selle kollase kurkumi lõngaga ja pean ütlema, et kõlamise jaoks on su praegune lõngasort natuke liiga õhuke/vähese keeruga, kuna kipub palju katkema. Lühikesi paelu saab veel, aga pikemate paelte puhul on lõngade hõõrdumine nii suur, et lõngad lähevad pudruks suht. Kuna sul vist suurem osa "kliente" kasutab lõnga kudumiseks, siis väga vahet pole, aga näiteks kui suvel Kiruverre või mujale muinasmaiguga laagrisse müüma lähed, siis oleks hea värvida nats tihedama keeruga lõnga. Lihtsalt hoiatan sind ette.

Di said...

Kui ma kuskilt seda tihedama keeruga saan, eksole... Peale Jõgeva kadumist on Raasiku valik selline, nagu ta just on. Heal meelel leiaks mõne sama soodsa hinnaga tegija, aga seni pole kõrvu ulatunud. Kõiksugu vihjed sel teemal on väga teretulnud.