Thursday, August 25, 2011

Nagu jõulud :)

Sain sünnipäevaks 2 Apollo kinkekaarti ja raha.
Seega - tibi käis täna šoppamas, eriti kuna see tibi leidis postkastist Helle Väärsi seentega värvimise raamatu reklaami.

ja kuna raamat osutus väga asjalikuks - head suured värvifotod seentest( minusugusele seentevõhikule super), asjalik lühike jutt, head nõuanded ja nipid inimeselt, kes tõesti praktiliselt asja teab ja on sellega ca 10 a tegelenud vähemalt, siis läks


esimesena ostukorvi. Teisena otsustasin viimaks kogu ülejäänud kaardil oleva summa ja ülejäänud kingiraha hakkama panna ning ostsin endale "Muhu tikandi". Meeldis see, et peale hunniku piltide olid ka detailsed fotod ja õpetused sellest, kuidas mingit d
etaili tikkida, kuidas seda alustada jne. Nii et 2 a ootamist, aga sain selle raamatu lõpuks ometi. ja ma annan endale aru, et ma ei ole kunagi väg

a tikkinud, eriti mitte madal või varspistes ja nendes kõigis teistes stiilides.





Aga lõnga osas otsustasin peale tükk aega Liannis kiibitsemist, et olen kange ja värvin ise ka oma tikkimislõngad, või kui enne hätta jään, ostan Juulikese tikkimislõngu. Aga aniliinvärvilised lõngad enam üldse ei meelita, vastupidi, tunduvad koledad.

Lisaks: lähen homme "Eesti rahvarõivas ja mood" esitlusele, mille järel toimub "moodsa kuhiksõle workshop". Olen põnevil.

Lisaks: nagu ma FBst kogemata teada sain, siis 10-11 septembril on Rõuges Airi Gailit, kes viib läbi seentega värvimise töötubasid. (osavõtumaks 10 EUR). Loodan sinna jõuda. (Kui eraldi töötuba on ka pühapäeval, siis õnnestub ilmselt ilusti Põhjala Pööripäevalt laupäeva õhtul jalga lasta ja pühapäevaks Rõugesse jõuda.) Lisaks ootan kohutavalt kombel Palupõhja seentelaagrit. Uurisingi juba meilis Airi käest, et kunas-kunas.

ja peale selle seentega värvimise raamatu lugemist kibelen veel koledamal kombel metsa.

PS. Niipea, kui ma oma perearstil sabast saan, esitan ka paberid Olustverre ära. ÕNNEKS on sellega veel tibakene aega, elutempo on viimasel ajal täiesti hullumeelne.

No comments: