Tuesday, November 29, 2011

Midagi kollakat, midagi rohekat

Täna otsustasin peaaegu et puhkepäeva võtta, kuna suutsin eile ikkagi selja ära tõsta natuke. Aga hommikul siiski tibake müttasin, nii et minu "külmvärvimisest" sai välja võetud lõngad - hibiski ülejääk oli nad õrnhelehalliks värvinud - teinekord võiks täitsa teha, hetkel aga otsustasin, et teeks miskit kärtsumat, ja pistsin sinna potti 3 lusikatäit kurkumit.

Tulemus sai vinge:


Punase sandlipuu koorepurule kallasin ämbrisse kuuma vee peale ja jätsin sinna elu üle järgi mõtlema. Las mõtleb homseni. Kuna tegu on koorega, siis kulubki talle üks pikem mõtlemine ära.

Hommikul paistis päike. Loomulikult ei tulnud mulle pähe siis lõngadest pilti teha, eip. Nii et üritasin nüüd enamvähem õige tooni pildile saada, peale eile kerasse saanud heleroheliste lõngade sildistamist ja rittaseadmist. Originaal on soojem ja säravam, aga seisa või pea peal, no ei jää see päris õige toon pildile. Aga noh, nii lähedane kui võimalik.


Huvilisi tundub igastahes olevat, paar kera on ka broneeritud... peab hakkama vaikselt mõnda laata või muud müügikohta kiikama.

5 comments:

Anonymous said...

Oh jah no kui aiataga, siis aiataga. Pane siis mulle keritud kurkumit. Kuid raha küsis siis juurde mis keritust ja vihist üle läheb. Ma ju saatsin ainult selle raha mis sul vihi grammides oli. Kui tuleb rohkem küsi juurde. Ja helerohelist ikka ka natuke mulle ära koonerda.:)
Ole siis muska seal.

Di said...

Astra - palju sa helerohelist tahad? Kerad on nii 50-60 g, mitut tahad?

Anonymous said...

No mingi 200g ikka tahaks.
Kui läheb natsa üle pole hullu sobib ikka.
Anna teda palju raha vaja kanda ja teen kohe ära.
Siis asi kaelast ära.:)

Anonymous said...

Nii asjad jonksus ;)
Pean sul pingsalt silma peal :)
Ja kui miskit kohe huilgan, vot nii.

Presley Harper said...

Thanks great blog poost