Saturday, September 24, 2011

Unistus purunes

...
Olustveres mind ei tahetud.
Nii ongi.

2 comments:

Anonymous said...

Tere,
vabandust, et seda teemat torgin veel, aga mis sulle saatuslikuks seal sai siis? Kui sellised käsitööfännid nagu sa blogi põhjal tundud olevat, sisse ei saa, keda sinna võetakse üldse, valmis meistreid ainult?
Mõlgutan ka siin mõtteid, aga ei tea, kas tasub üldse proovima minnagi, pole nende tingimustega seal kursis ka.
Imeilusaid lõngu teed, varsti vist esitan tellimuse (Disainimaja kaudu vist käib sult tellimine eks?). Värvin ka ise, aga ainult kodumaiste taimedega seni. Mõnus hobi.
Kõike head!
Karin, blogi lugeja

Di said...

Oleks et teaks, eksole. Aga minu suht otsese nõudmise peale ei öeldud muud, kui et me valisime, kes meile sobib ja kes mitte, ja et te ei osutunud valituks. Miks, mille põhjal vms, pole halli aimugi.
Kui uus konkurss tuleb, eks ma proovin uuesti. Kui ainult teaks, et mis suunas areneda. Ühtegi tingimust polnud ju kuskil ära toodud ja seega ma ei tea, et mille põhjal nad oma klasse komplekteerivad.

Aga teisest teemast, et - vali Disainimajast välja, aga kirjutada võid mulle otse ja linkida kas vastavatele lõngadele (seal on lihtsalt kogu valik üleval ja üritan seda ka nii hoida) või kirjutada mulle seal lõngade nimedes olevad numbrid (siis ma tean täpselt, et mis lõng on mis) ja kogused :)
Aga Karin, kas sinu lõngu kuskil näha ka saab? Tahaks kangesti.