Wednesday, December 28, 2011

Kolm pakki ühekorraga

Kahele pakile läksin täna postkontorisse järgi, aga kolmega tulin tagasi - noor poiss jooksis õue peale järgi, et hei, meile tulid just uued postipakid, teile on veel üks. See "veel üks" oli minu väga kaua oodatud värvainete pakk Saksamaalt (olin neile hommikul taaskord kurja kirja saatnud).

Esimesed kaks pakki olid aga spektraliit Inglismaalt (indigo juurde) ja 2 kilone vahetuspakk ühe armsa inimesega USAst. Mul on nüüd kommi ja sokulaadi ja veel natuke sokulaadi, lisaks veel piparmündi ja sidruni teed ning imeilus nahkköites kaustik.

Aga värvained on säärased:

kampetše veripuu
košenill
värvimakluura e kollapuu
henna
krapp
mirt
rooma kummel

ja uue peitsina tarapuu pulber

Elamine lõhnab vängelt igastahes. Paar järgmist päeva veedan küll hoopis üht kriminaal-sotsiaal-misiganes psühholoogilist artiklit tõlkides, aga peale seda tulevad ilmselt pisikesed indigokatsetused päevakavva ;)

3 comments:

Anonymous said...

mul on vaja punapunast ja sinisinist lõnga nagu ee tõega
Merlin

Di said...

Punast - näis, ehk õnnestub sedakorda krapist välja meelitada. Palju teda küll pole, pole finantsi :/ Viimati sain säärase roostekarva kätte, see läks ka kohe müügiks.
Sinist saab hakata siis tegema, kui pesusooda kohale jõuab. Täna andsin tellimuse sisse. Well, see vähemasti tuleb Eestist, ÄKKI jõuab ka kiiremini kohale.

Anonymous said...

No nii seega uusi lõngu varsti tulekul ;)
Olen igatahes stardivalmis :)
Kuid ahneks ei lähe ja teistele jätan ka.
Sa ära seal nüüd magusa söömisega liiga tee, sest siis hakkab kindlapeale kõht valutama.
Ja kassile anna ka ära kidetse :)
Kalla teile mõlemile ja kena aasta vahetust.